SBL Data - Om företaget

Företaget

SBL Data är ett väl etablerat IT-företag med sin marknad och kunder i Skaraborgs län samt 4-stadsregionen. Vår ambition är att vara en långsiktig IT-partner med fokus på tjänster, service och funktioner. Vi vill sitta på samma sida av förhandlingsbordet om våra kunder.

Idag är vi 19 medarbetare fördelade på tre kontor - Skara, Vänersborg och Vara. Vi har en tydlig fördelning av våra kompetenser i företaget - alla är lika viktiga och vi drar nytta av varandra.

2018 firade vi 30 år som företag vilket firades med ny logotyp och ny profil, men vi är samma rutinerad gäng som tidigare, och vi tänker fortsätta framåt tillsammans.

 

SBL Data stödjer det lokala föreningslivet

Villa Lidköping BK • Vara SK • Gripen Trollhättan BK • Vara-Bjertorp GK • Lidköpings GKSkofteby IFJK10  • IFK Emtunga 

SBL Data - Tore och Erik

SBL Data startade 1988. Erik fanns med som anställd redan då och något år senare kom Tore in i företaget. 1991 klev de in som minoritetsdelägare i SBL data tillsammans med dåvarande ägare. Efter millennieskiftet blev det några hårda år i branschen. Erik och Tore stod inför ett val och de gjorde det rätta. Den 1 maj 2001 tog de över SBL Data. Man tänkte om och tänkte nytt. Fokus på tjänster, service och funktioner. Detta visade sig vara helt rätt och kurvan vände. 2004 anställdes Magnus som sedan blev delägare 2010. En viktig nyckelspelare sedan drygt 13 år tillbaka.

Webbproduktion: Entos